hirdetés
Belföld

Vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki megölte lakótársát

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy tolnai lakos ellen.
Rendőrségi helyszínelés Vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki megölte lakótársát (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a helyi önkormányzat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre április 28-án, mivel nem tudtak bejutni egy általuk ellátott nő házába.

Az egyenruhások a tolnai ingatlanba bejutva holtan találták az ott lakó 71 éves nőt, akinek a testén szúrt és vágott sérülések voltak. A házban tartózkodott a nő lakótársa, egy 65 éves helyi férfi is, akin szintén volt sérülés. A férfit a mentőszolgálat munkatársai ellátták.

A rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították, hogy a nőt lakótársa ölte meg. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók őrizetbe vették és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai az eljárást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére a napokban átadták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Unokázós csalókat buktatott le egy idős nő

Unokázós csalókat buktatott le egy idős nőhirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen