Belföld

Életet mentettek a katonák Budapesten

Vasárnap délután a Vörösmarty téren és környékén szolgálatot teljesítő katonák észrevették, hogy egy férfi összeesik az utcán, akit később a segítségnyújtásnak köszönhetően a kiérkező mentő már stabil állapotban szállított kórházba.
Katonák A kép illusztráció (Forrás: ripost.hu)

A honvedelem.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint vasárnap kora délután a Vörösmarty téren és környékén szolgálatot teljesítő katonák arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi összeesik az utcán. Az MH Katonai Rendészeti Központ állományába tartozó Bagyura János törzszászlós és Dusnoki István szakaszvezető azonnal értesítette az adventi vásár egészségügyi biztosításáért felelős szakembereit.

A férfit stabil fekvésbe helyezték és megkezdték az újraélesztést, majd megérkezett az egészségügyi biztosítás, és átvették az esetet a katonáktól. A kiérkező mentő már stabil állapotban szállította kórházba a beteget.

A katonai rendészek az adventi időszakban megerősített szolgálatban, a rendőrség munkáját segítve vannak jelen, hogy a vásárok környékén és a forgalmasabb helyeken vigyázzák az emberek biztonságát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen