hirdetés
Belföld

Családi vita torkollott gyilkosságba

Belehalt sérüléseibe egy nő, akit élettársa sebesített meg szóváltás közben Mezőhegyesen. A rendőrség vádemelést javasol az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen.
Rendőrök vezetik a gyanúsítottat (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mezőhegyesi férfi ellen.

A 49 éves B. Gábor otthonukban késsel többször megvágta, megszúrta élettársát, a nő belehalt sérüléseibe. A tragédiáról 2017. április 16-án, 6 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő között április 14-én este féltékenység miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult.

A férfi másnap és harmadnap nem ment dolgozni, amit követően főnöke április 16-án reggel elment hozzá. Miután B. Gábor elmondta neki, hogy élettársa meghalt, a műszakvezető hívta a rendőrséget.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét. A rendőrök érkezésekor a férfi is a házban volt, őt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították, majd a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta és a büntetőeljárás iratait B. Gábor ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre – írják a police.hu oldalon.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében

Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében


BALESET,     DESZK,     CSONGRÁD MEGYE

Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből

Kilép Meszerics Tamás az LMP-bőlhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen