hirdetés
Belföld

Családi vita torkollott gyilkosságba

Belehalt sérüléseibe egy nő, akit élettársa sebesített meg szóváltás közben Mezőhegyesen. A rendőrség vádemelést javasol az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen.
Rendőrök vezetik a gyanúsítottat (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mezőhegyesi férfi ellen.

A 49 éves B. Gábor otthonukban késsel többször megvágta, megszúrta élettársát, a nő belehalt sérüléseibe. A tragédiáról 2017. április 16-án, 6 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő között április 14-én este féltékenység miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult.

A férfi másnap és harmadnap nem ment dolgozni, amit követően főnöke április 16-án reggel elment hozzá. Miután B. Gábor elmondta neki, hogy élettársa meghalt, a műszakvezető hívta a rendőrséget.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét. A rendőrök érkezésekor a férfi is a házban volt, őt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították, majd a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta és a büntetőeljárás iratait B. Gábor ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre – írják a police.hu oldalon.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy ember meghalt közlekedési balesetben Pápa térségében

Egy ember meghalt közlekedési balesetben Pápa térségében


PÁPA,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten


RENDŐRSÉG,     TEHERUATÓ,     BUSZ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen