hirdetés
Belföld

Gyilkosság történt az M5-ös csengelei pihenőjében

Egy ember meghalt, egy másik személy pedig megsérült az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében, ahol a rendőrség közleménye szerint súlyos életellenes bűncselekmény történt. A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást.
A bűncselekmény helyszíne Gyilkosság történt az M5-ös csengelei pihenőjében (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében 2017. december 5-én hajnalban. Egy ember meghalt, egy megsérült.

A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást, a helyszíni szemle idejére az érintett pihenőt lezárták.

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjébenA lezárt csengelei pihenőhely az M5-ös autópálya mellett 2017. december 4-én, ahol hajnalban megöltek egy embert. MTI Fotó: Donka Ferenc

Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Délmagyar az esettel kapcsolatban azt írta, hogy a csengelei pihenőhely után 150-200 méterrel egy osztrák rendszámú Ford áll az autópályán. A lap szerint pisztolyból származó lövésnyom is látható, a tetthelyen sok rendőr helyszínel.

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjébenRendőrök helyszínelnek az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyének kihajtójánál 2017. december 4-én. Ezen a napon hajnalban megöltek egy embert a pihenőben. MTI Fotó: Donka FerencHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Szexuális kényszerítés miatt vádat emeltek egy budapesti tanár ellen

Szexuális kényszerítés miatt vádat emeltek egy budapesti tanár ellenHamarosan vissza kell venniük a boltoknak az üvegeket

Hamarosan vissza kell venniük a boltoknak az üvegekethirdetés
Huszonnyolc embert menekítettek ki egy égő társasházból Miskolcon

Huszonnyolc embert menekítettek ki egy égő társasházból Miskolcon


MISKOLC,     TŰZ,     TÁRSASHÁZ

Teherautó és villamos ütközött össze a BAH-csomópontnál

Teherautó és villamos ütközött össze a BAH-csomópontnálÉletveszélyes tervet eszelt ki a szökésre két rab

Életveszélyes tervet eszelt ki a szökésre két rabhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen