hirdetés
Belföld

Gyilkosság történt az M5-ös csengelei pihenőjében

Egy ember meghalt, egy másik személy pedig megsérült az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében, ahol a rendőrség közleménye szerint súlyos életellenes bűncselekmény történt. A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást.
A bűncselekmény helyszíne Gyilkosság történt az M5-ös csengelei pihenőjében (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében 2017. december 5-én hajnalban. Egy ember meghalt, egy megsérült.

A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást, a helyszíni szemle idejére az érintett pihenőt lezárták.

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjébenA lezárt csengelei pihenőhely az M5-ös autópálya mellett 2017. december 4-én, ahol hajnalban megöltek egy embert. MTI Fotó: Donka Ferenc

Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Délmagyar az esettel kapcsolatban azt írta, hogy a csengelei pihenőhely után 150-200 méterrel egy osztrák rendszámú Ford áll az autópályán. A lap szerint pisztolyból származó lövésnyom is látható, a tetthelyen sok rendőr helyszínel.

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjébenRendőrök helyszínelnek az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyének kihajtójánál 2017. december 4-én. Ezen a napon hajnalban megöltek egy embert a pihenőben. MTI Fotó: Donka FerencHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen