hirdetés
Belföld

Tűzoltóautó és kisteherautó ütközött össze Szentendrén

Egy tűzoltóautó és egy kisteherautó ütközött össze a Dunakanyar körúton, egy ember megsérült a balesetben.
Tűzoltóautó és kisteherautó karambolozott Szentendrén Összetört tűzoltóautó és kisteherautó Szentendrén, a Dunakanyar körút és a Szent István utca kereszteződésében, ahol a két gépjármű összeütközött 2017. december 6-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint közúti közlekedési baleset történt december 6-án 7 óra 41 perckor Szentendrén, a Dunakanyar körút és a Szent István út kereszteződésében, amelynek következtében egy ember megsérült.

Az elsődleges adatok alapján egy megkülönböztető hang- és fényjelzést használó tűzoltóautó Budapest irányából Tahitótfalu felé közlekedve sávváltás közben összeütközött egy előtte haladó kisteherautóval.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés folyamatban van. Jelenleg Tahitótfalu irányába a két sávból a belső járható. A forgalmat rendőrök segítik – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 33. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 33. heti nyerőszámaiLedöntöttek egy szabadtéren kiállított szobrot Szegeden

Ledöntöttek egy szabadtéren kiállított szobrot Szegeden


RENDŐRSÉG,     SZEGED,     RONGÁLÁS

hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen