hirdetés
Belföld

Tilosban parkoló BMW akadályozta egy beteg férfi mentését

A hétvégén Szombathelyen egy tilosban parkoló BMW állta egy életveszélyben lévő férfihoz riasztott mentők és tűzoltók útját – írja a Blikk.
Tilosban parkoló személyautó Tilosban parkoló BMW akadályozta egy beteg férfi mentését (Forrás: YouTube / 112 Press)
hirdetés

A mentőket és a tűzoltókat is riasztották egy bajban lévő férfihoz a hétvégén, de a panelháznál, ahol a beteg lakott, egy BMW a tiltott, sárgával is jelzett zónában parkolt. A mentők éppen hogy a bejárathoz tudtak hajtani, de a tűzoltóautó ezt nem tudta megtenni a tilosban parkoló autó miatt. A Blikk szerint a tűzoltók így gyalogosan siettek a helyszínre.

A szívbeteg férfihoz édesanyja kért segítséget, a beteget újra kellett éleszteni, ám később, a kórházba szállítás után meghalt.

A tűzoltók segítségére azért volt szükség, mert a régi építésű panelházban a folyosók és lépcsőházak olyan keskenyek, hogy a kilencedik emeletről szinte lehetetlen volt lehozni a férfit, akit így a tűzoltók emelőkosarával, kintről akartak lejuttatni az életmentő műszerekkel együtt. A kialakult helyzet miatt azonban végül gyalog vitték le a beteget.

Az újraélesztett embert sikerült a mentőautóba helyezni, de a tilosban parkoló BMW miatt az úttestre is csak nehezen tudtak kihajtani.

Egyelőre nem tudni, hogy a férfi halálában közrejátszott-e, hogy a rossz helyen parkoló autó akadályozta a mentést. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól a Blikk megtudta, hogy az ügyben szabálysértési eljárás indult.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatoson

A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatosonKéssel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóbanhirdetés
Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök

Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületén

86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületénMegvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen