hirdetés
Belföld

Orbán Viktor „Brüsszelbe viszi 2,3 millió magyar véleményét”

Brüsszelbe, a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozóra viszi Orbán Viktor miniszterelnök annak a 2,3 millió embernek a véleményét, aki a nemzeti konzultáción elutasította a Soros-tervet.
Az Országgyűlés plenáris ülése Orbán Viktor miniszterelnök szavaz az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. november 27-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
hirdetés

A kormányfő - a Facebook-oldalán közzétett videóban - azt mondta,

"a helyzetünk sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban annak a kétmillió-háromszázezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre".

Orbán Viktor hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol meg merték kérdezni az embereket a migráció és a bevándorlás kérdéséről.

Ez a 2,3 millió ember súlyt ad a magyar álláspontnak és javítja az ország esélyeit a vitában - közölte, jelezve, hogy az uniós csúcs napirendjén szerepel a migráció kérdése is.

A miniszterelnökről - vállán egy hátizsákkal - a felvétel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a magyar delegáció Brüsszelbe indulása előtt készült csütörtök reggel.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál

Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál


ÓNOD,     BICIKLI,     GYEREK

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen