hirdetés
Belföld

Vádemelést javasolnak egy gyermekét halálosan bántalmazó nő ellen

Vádemelést javasolnak egy 32 éves ceglédi nő ellen, aki többször is bántalmazta egyéves kisfiát, mielőtt a gyermek feltehetően a bántalmazás során elszenvedett sérülései miatt meghalt volna.
Gyermekágy Vádemelést javasolnak egy gyermekét halálosan bántalmazó nő ellen (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján azt írják, tavaly október 30-án reggel riasztották a mentőket egy ceglédi családi házhoz, ahol egy 1 éves, életjeleket nem mutató kisfiút próbáltak meg újraéleszteni az Országos Mentőszolgálat munkatársai – a gyermek azonban a helyszínen meghalt.

A rendőrség munkatársai a helyszíni szemlét és halottszemlét a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták. A kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a kisfiú halálát idegenkezűség okozta, feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt halt meg.

A 32 éves ceglédi B. Mónika – a gyermek édesanyja – ellen a nyomozó hatóság tavaly október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nőt a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. november 3-án elrendelt.

Az eljárás során megállapították, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a gyermeket a halálát megelőző időszakban több alkalommal bántalmazta.

A 32 éves nő ellen emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya 2017. december 18-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében

Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében


BALESET,     DESZK,     CSONGRÁD MEGYE

Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből

Kilép Meszerics Tamás az LMP-bőlhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen