hirdetés
Belföld

Vádemelést javasolnak egy gyermekét halálosan bántalmazó nő ellen

Vádemelést javasolnak egy 32 éves ceglédi nő ellen, aki többször is bántalmazta egyéves kisfiát, mielőtt a gyermek feltehetően a bántalmazás során elszenvedett sérülései miatt meghalt volna.
Gyermekágy Vádemelést javasolnak egy gyermekét halálosan bántalmazó nő ellen (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján azt írják, tavaly október 30-án reggel riasztották a mentőket egy ceglédi családi házhoz, ahol egy 1 éves, életjeleket nem mutató kisfiút próbáltak meg újraéleszteni az Országos Mentőszolgálat munkatársai – a gyermek azonban a helyszínen meghalt.

A rendőrség munkatársai a helyszíni szemlét és halottszemlét a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták. A kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a kisfiú halálát idegenkezűség okozta, feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt halt meg.

A 32 éves ceglédi B. Mónika – a gyermek édesanyja – ellen a nyomozó hatóság tavaly október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nőt a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. november 3-án elrendelt.

Az eljárás során megállapították, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a gyermeket a halálát megelőző időszakban több alkalommal bántalmazta.

A 32 éves nő ellen emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya 2017. december 18-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál

Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál


ÓNOD,     BICIKLI,     GYEREK

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen