hirdetés
Belföld

Életveszélyesen megsebesítette vitapartnerét egy férfi Naszályon

Elfogtak egy 22 éves férfit, aki előzetes szóváltást követően több alkalommal háton szúrta vitapartnerét – írják a police.hu oldalon.
A gyanúsított előállítása Elfogtak egy 22 éves férfit, aki előzetes szóváltást követően több alkalommal háton szúrta vitapartnerét (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a Tatai Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy naszályi lakos ellen.

A gyanú szerint a 22 éves férfi 2018. január elsején 1 óra körül Naszályon, egy lakásban szóváltásba keveredett a 29 éves sértettel. Ezt követően dulakodtak egymással és a gyanúsított egy késsel több alkalommal megsebesítette a sértettet a hátán.

A tatai rendőrök a lakásban elfogták a támadót, majd előállították őt a rendőrkapitányságra.

Az életveszélyes sérülést elszenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A nyomozók a kést lefoglalták. A tettest gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Teljesen megújul az országos pulmonológiai intézet

Teljesen megújul az országos pulmonológiai intézetIdén 10 milliárd forintot szán a kormány bölcsődei fejlesztésekre

Idén 10 milliárd forintot szán a kormány bölcsődei fejlesztésekrehirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen