hirdetés
Belföld

Életveszélyesen megsebesítette vitapartnerét egy férfi Naszályon

Elfogtak egy 22 éves férfit, aki előzetes szóváltást követően több alkalommal háton szúrta vitapartnerét – írják a police.hu oldalon.
A gyanúsított előállítása Elfogtak egy 22 éves férfit, aki előzetes szóváltást követően több alkalommal háton szúrta vitapartnerét (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a Tatai Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy naszályi lakos ellen.

A gyanú szerint a 22 éves férfi 2018. január elsején 1 óra körül Naszályon, egy lakásban szóváltásba keveredett a 29 éves sértettel. Ezt követően dulakodtak egymással és a gyanúsított egy késsel több alkalommal megsebesítette a sértettet a hátán.

A tatai rendőrök a lakásban elfogták a támadót, majd előállították őt a rendőrkapitányságra.

Az életveszélyes sérülést elszenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A nyomozók a kést lefoglalták. A tettest gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen