Belföld

Az időben kiérkező rendőrök mentették meg egy nő életét

A rendőrök gyors és szakszerű intézkedése mentette meg egy nő életét, aki a járőrök kiérkezésekor az ágyon feküdt, és eszméletlen állapotban volt.
Rendőrautó A kép illusztráció (Forrás: civishir.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint január 3-án 18 óra 58 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a IX. kerületben egy Ferenc téri lakásba a bejelentő a rokonához nem tud bejutni.

A IX. kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol észlelték, hogy az ágyon fekvő nő eszméletlen állapotban van.

Miután a rendőrök látták, hogy a nő nem lélegzik, a Police Medic képzésen részt vett járőr azonnal megkezdte a szakszerű újraélesztést, amit a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytattak. A sikeres elsősegélynyújtást követően a hölgyet további egészségügyi ellátás céljából a mentők kórházba szállították.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen