Belföld

Meghalt egy 28 éves férfi közlekedési balesetben Csótnál

Halálos közlekedési baleset történt január negyedikén 20 óra 30 perckor a 832-es számú főút 10. kilométerszelvényében, Csót közelében.
Baleset helyszíne (Forrás: police.hu)

A helyszíni szemle adatai szerint egy férfi Opel típusú személyautójával Csót irányából Nagygyimót irányába haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, és az útról lesodródva a menetirány szerinti bal oldalon egy fának ütközött – írják a rendőrség honlapján.

A járművet vezető 28 éves férfi nem használta a biztonsági övet, ezért kiesett a gépkocsiból, és a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben érintett autóra három nyári és egy téli gumiabroncsot szereltek.

Baleset helyszíne (Forrás: police.hu)

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset kapcsán arra hívta fel a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott téli időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek, és minden esetben csak jól felkészített, biztonságos, megfelelő műszaki állapotú járművel induljanak útnak!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen