hirdetés
Belföld

Meghalt a vasárnap meglőtt fiatal nő

Elhunyt az a fiatal nő, akit volt párja vasárnap lőtt meg Rákoskeresztúron – írja a 24.hu.
A lövöldözés helyszíne három áldozata van a vasárnapi lövöldözésnek (Forrás: Police.hu)
hirdetés

Hétfő délelőtt elhunyt az a fiatal nő, akit vasárnap hajnalban volt párja egy fegyverrel sebesített meg a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron – értesült a 24.hu. A támadás áldozatainak száma ezzel három főre emelkedett – meghalt a kisgyermekes anya és párja, valamint a támadó is, aki önmagával is végzett a támadásokat követően.

Vasárnap Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utca egyik házába ment, ahol lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Miután volt párját is meglőtte, maga ellen fordította a fegyverét. Az elkövető és a nő is életveszélyes sérüléseket szenvedtek, a támadó nem sokkal kórházba szállítását követően meghalt.

A 24.hu úgy tudja, a gyilkos a fiatal nő kisgyermeke előtt követte el a támadást, feltehetőleg azért, mert nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a kapcsolatuk. Előzőleg éveken át zaklatta a nőt, amivel kapcsolatban a Blikknek a nő édesanyja azt mondta, Cs. Norbert ellen azért nem tettek soha feljelentést a zaklatás és fenyegetés ellenére, mert a férfi mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy nem tesz többé hasonlót a jövőben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen