hirdetés
Belföld

Életveszélyesen bántalmazta lakótársát egy mátészalkai férfi

Közös italozást követően keveredett szóváltásba lakótársával egy 48 éves mátészalkai lakos, majd többször megütötte az 59 éves férfit.
Életveszélyesen bántalmazta lakótársát egy mátészalkai férfi Életveszélyesen bántalmazta lakótársát egy mátészalkai férfi (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Mihály 48 éves mátészalkai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi január 7-én, vasárnap 22 óra körül közös italozást követően szóváltásba keveredett lakótársával, egy 59 éves mátészalkai férfival, akit többször megütött. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták, ennek során a férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél – írják a police.hu oldalon megjelent közleményben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Október 23. - LMP: Magyarország nem tűri szabadsága lábbal tiprását

Október 23. - LMP: Magyarország nem tűri szabadsága lábbal tiprásátOktóber 23. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

Október 23. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előttKéssel akarta kifizetni egy utas a taxit Egerbaktán

Késsel akarta kifizetni egy utas a taxit Egerbaktán


EGERBAKTA,     KÉS,     FENYEGETÉS

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen