hirdetés
Belföld

Füsttel teli házból mentettek ki egy idős nőt a rendőrök

Egy füsttel teli házból mentettek ki egy 77 éves nőt a rendőrök Karcagon szerda délután.
A ház, ahol a tűz keletkezett Füsttel teli házból mentettek ki egy idős nőt a rendőrök (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint szerda délután 15 órakor érkezett bejelentés a Jász- Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy karcagi családi ház ablakán füst ömlik ki.

A helyszínre a Karcagi Rendőrkapitányság beosztottjai érkeztek ki elsőként, akiknek a bejelentő tudomására hozta, hogy egy idős nő él a lakásban, aki valószínűleg bent is tartózkodik. A járőrök a ház ajtaját zárva találták, kiáltásukra csak egy halk válasz érkezett.

„Szabó Katalin rendőr törzszászlós, Antal Szabolcs rendőr zászlós, Csoma István rendőr zászlós és Bagdi Albert rendőr törzszászlós joggal feltételezték, hogy a ház lakója veszélyben van, ezért az ablakon másztak be, hogy a segítségére siessenek.”

A rendőrök az egyik helyiségben rátaláltak a rémült idős nőre, aki nehezen tudott járni és beszélni. A rendőrök végül felemelve, testükkel óvva menekítették ki az idős nőt az épületből.

Az időközben helyszínre érkező tűzoltók megkezdték a munkájukat és a 77 éves nőt a mentőszolgálat munkatársai az elsődleges ellátást követően kórházba szállították – olvasható a police.hu oldalon megjelent közleményben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Házfalban bujkált egy szökésben lévő férfi Mezőkovácsházán

Házfalban bujkált egy szökésben lévő férfi Mezőkovácsházán


RENDŐRSÉG,     BŰNÜGY,     SZÖKÉS

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatthirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen