hirdetés
Belföld

Munkavégzés közben megszökött egy rab a sopronkőhidai börtönből

Munkavégzés közben megszökött egy fogvatartott a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönből pénteken - közölte Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-vel.
Munkavégzés közben megszökött egy rab a sopronkőhidai börtönből A 37 éves férfi, aki a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja volt (Forrás: Police.hu)
hirdetés

    Mint mondta, a börtön foglalkoztatási programjában részt vevő férfi a déli órákban szökött meg munkavégzés helyszínéről.

    A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 36 éves férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart. 

    A férfi 36 éves, 165 magas, vékony testalkatú.

Fontos információ, hogy Jakab István haja jelenleg kopaszra van nyírva és körszakállat visel!

Így néz ki most Jakab István. Egy frissebb fotó áll rendelkezésre a szökött rabról.Így néz ki most Jakab István. Egy frissebb fotó áll rendelkezésre a szökött rabról.

    A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

    A rendőrség kéri, hogy aki a szökött rab tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-96-417-329 hívószámon, a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívót.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen