Belföld

Forgalmi változások lesznek szombat délután Budapesten

Változik a 105-ös busz útvonala, továbbá várakozásra lehet számítani a 4-es és a 6-os villamos, illetve több másik busz és troli vonalán a Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy út útvonalon egy szombat délutáni tüntetés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.
BKK Facebook (Forrás: BKK/Facebook)

    A 105-ös autóbusz szombaton 13 óra 40 perctől várhatóan 15 óra 40 percig a Gyöngyösi utca felé a Bajcsy-Zsilinszky út-Podmaniczky utca-Munkácsy Mihály utca-Szondi utca-Gundel Károly út-Állatkerti körút-Hősök tere-Dózsa György út módosított útvonalon közlekedik. A 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a Szondi utca-Bajza utca-Podmaniczky utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Erzsébet tér módosított útvonalon halad és mindkét irányban ideiglenesen a 72-es trolibusz, illetve a 9-es autóbusz megállóit használja.

    A Városháza park-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út-Hősök tere útvonalon tartandó demonstráció közben az Andrássy utat hosszirányban lezárják, a további zárások a résztvevők számától függnek. A vonulás idején a keresztirányú forgalomban, a 4 és a 6-os villamos, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 115-ös, a 230-as autóbusz és az M3-as metrópótló autóbusz, valamint a 70-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os és a 78-as trolibusz forgalmában néhány perces várakozás lehetséges.

    További közlekedési információk a BKK honlapján és mobilalkalmazáson, webes utazástervezőn.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Több mint százan siettek egy eltűnt kisfiú keresésére

Több mint százan siettek egy eltűnt kisfiú kereséséreKásler: az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

Kásler: az óvoda az oktatás egyik legfontosabb elemeHétfőig dönthetnek a Honvédkórház dolgozói

Hétfőig dönthetnek a Honvédkórház dolgozóiKésnek a vonatok a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon

Késnek a vonatok a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon


VASÚT,     KÉSÉS,     VERESEGYHÁZ

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen