hirdetés
Belföld

Forgalmi változások lesznek szombat délután Budapesten

Változik a 105-ös busz útvonala, továbbá várakozásra lehet számítani a 4-es és a 6-os villamos, illetve több másik busz és troli vonalán a Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy út útvonalon egy szombat délutáni tüntetés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.
BKK Facebook (Forrás: BKK/Facebook)
hirdetés

    A 105-ös autóbusz szombaton 13 óra 40 perctől várhatóan 15 óra 40 percig a Gyöngyösi utca felé a Bajcsy-Zsilinszky út-Podmaniczky utca-Munkácsy Mihály utca-Szondi utca-Gundel Károly út-Állatkerti körút-Hősök tere-Dózsa György út módosított útvonalon közlekedik. A 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a Szondi utca-Bajza utca-Podmaniczky utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Erzsébet tér módosított útvonalon halad és mindkét irányban ideiglenesen a 72-es trolibusz, illetve a 9-es autóbusz megállóit használja.

    A Városháza park-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út-Hősök tere útvonalon tartandó demonstráció közben az Andrássy utat hosszirányban lezárják, a további zárások a résztvevők számától függnek. A vonulás idején a keresztirányú forgalomban, a 4 és a 6-os villamos, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 115-ös, a 230-as autóbusz és az M3-as metrópótló autóbusz, valamint a 70-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os és a 78-as trolibusz forgalmában néhány perces várakozás lehetséges.

    További közlekedési információk a BKK honlapján és mobilalkalmazáson, webes utazástervezőn.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hét éve történt gyilkosság miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Hét éve történt gyilkosság miatt emeltek vádat egy férfi ellenhirdetés
Toroczkai László visszatérne a Jobbik mozgalmi jellegéhez

Toroczkai László visszatérne a Jobbik mozgalmi jellegéhezHalálos baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Ócsánál

Halálos baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Ócsánál


ÓCSA,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen