hirdetés
Belföld

Kábítószereket és több millió forintot találtak egy budapesti sírásónál

A budapesti férfi lakásán 2500 adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le a XVIII. kerületi rendőrök.
Kábítószereket és több millió forintot találtak egy budapesti sírásónál A 49 éves férfi az egyik fővárosi temetőben dolgozott (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer terjesztés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 49 éves K. László ellen.

A pestszentlőrinci rendőrök nyomozásának köszönhetően került látókörbe a budapesti férfi, akinek XVIII. kerületi lakásán 2018. január 18-án 10 óra 25 perckor házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószer gyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket, mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat jelenleg szakértő vizsgálja.

A 49 éves férfi az egyik fővárosi temetőben dolgozott, öltözőszekrényéből 3 és fél millió, otthonából pedig több mint 4 millió forint került elő. K. Lászlót a nyomozók a házkutatással egy időben a munkahelyén, a temetőben fogták el. Őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Illegális pizzériát zárt be a Nébih Gödöllőn

Illegális pizzériát zárt be a Nébih Gödöllőn


GÖDÖLLŐ,     PIZZÉRIA,     NÉBIH

„Szóba sem jöhet” a klikkesedés a Jobbikon belül

„Szóba sem jöhet” a klikkesedés a Jobbikon belülOrszágos kompetenciamérést tartanak az iskolákban

Országos kompetenciamérést tartanak az iskolákbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen