hirdetés
Belföld

Gyorsan a kolbásztolvaj nyomára akadtak a rendőrök a hóban

Pillanatokon belül nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőtúri házból.
Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök a hóban a kolbásztolvajnak Az ágyneműtartóban megtalálták a lopott élelmiszert (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Ferenc mezőtúri lakos ellen. A 40 éves férfi 2018. január 21. és 2018. január 22. között a kerítésen átmászva bejutott egy mezőtúri ingatlanba, ahol a ház padlásáról eltulajdonított 20 szál szalámit és 7 szál kolbászt.

A nyomok egyenesen a tolvajhoz vezették a rendőröket (Forrás: Police.hu)A nyomok egyenesen a tolvajhoz vezették a rendőröket (Forrás: Police.hu)

A rendőrök a hóban hagyott nyomokat követve eljutottak a férfi otthonához, ahol a házkutatáskor az ágyneműtartóban megtalálták a lopott élelmiszer nagy részét. A helyi lakost elfogták és gyanúsítottként kihallgatták, a hentesárut a tulajdonosnak visszaadták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálos baleset történt az ásotthalmi határátkelőhely közelében

Halálos baleset történt az ásotthalmi határátkelőhely közelébenA Duna extrém alacsony vízszintje gondot jelent a vízi közlekedésben

A Duna extrém alacsony vízszintje gondot jelent a vízi közlekedésben


DUNA,     VÍZÁLLÁS,     HŐSÉG

hirdetés
Emberölés miatt körözött iraki férfit fogtak el a határnál

Emberölés miatt körözött iraki férfit fogtak el a határnálÉpülettűzben meghalt egy gyermek

Épülettűzben meghalt egy gyermekhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen