Belföld

Gyorsan a kolbásztolvaj nyomára akadtak a rendőrök a hóban

Pillanatokon belül nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőtúri házból.
Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök a hóban a kolbásztolvajnak Az ágyneműtartóban megtalálták a lopott élelmiszert (Forrás: Police.hu)

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Ferenc mezőtúri lakos ellen. A 40 éves férfi 2018. január 21. és 2018. január 22. között a kerítésen átmászva bejutott egy mezőtúri ingatlanba, ahol a ház padlásáról eltulajdonított 20 szál szalámit és 7 szál kolbászt.

A nyomok egyenesen a tolvajhoz vezették a rendőröket (Forrás: Police.hu)A nyomok egyenesen a tolvajhoz vezették a rendőröket (Forrás: Police.hu)

A rendőrök a hóban hagyott nyomokat követve eljutottak a férfi otthonához, ahol a házkutatáskor az ágyneműtartóban megtalálták a lopott élelmiszer nagy részét. A helyi lakost elfogták és gyanúsítottként kihallgatták, a hentesárut a tulajdonosnak visszaadták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen