Belföld

Azzal fenyegetőzött egy férfi, hogy „mindenkit felrobbant” a „kocsijában lévő” bombával

Egy harminchat éves férfi a fővárosban rendőröket fenyegetett azzal, hogy „mindenkit felrobbant”, és azt állította, bomba van a kocsijában – derül ki az ugyeszseg.hu oldalon olvasható tájékoztatásból.
Rendőrautó Rendőröknek kezdte kiabálni a vádlott, hogy mindenkit felrobbant (Forrás: pexels.com)

A 36 éves férfi kábítószert és alkoholt is fogyasztott, mielőtt 2016. december huszadikán késő este a Király utcában autózva a más ügyben intézkedő rendőr járőröknek kezdett kiabálni – írják az ugyeszseg.hu oldalon.

„Allah Akbar!”, „Felrobbantok mindenkit!”, „Bomba van a kocsiban!” – fenyegette a rendőröket a férfi, kezét az ég felé emelve, a letekert ablakon keresztül.

A rendőrök intézkedés alá vonták a vádlottat, aki ez alól megpróbálta kivonni magát, s közben azt kiáltozta, hogy megöl mindenkit. Hogy megfékezzék őt, a jogszerűen intézkedő rendőröknek testi kényszert, gázsprayt és bilincset kellett alkalmazniuk a férfi ellen. Az autót átvizsgálva megállapították, hogy nincs benne robbanóanyag.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen