hirdetés
Belföld

Azzal fenyegetőzött egy férfi, hogy „mindenkit felrobbant” a „kocsijában lévő” bombával

Egy harminchat éves férfi a fővárosban rendőröket fenyegetett azzal, hogy „mindenkit felrobbant”, és azt állította, bomba van a kocsijában – derül ki az ugyeszseg.hu oldalon olvasható tájékoztatásból.
Rendőrautó Rendőröknek kezdte kiabálni a vádlott, hogy mindenkit felrobbant (Forrás: pexels.com)
hirdetés

A 36 éves férfi kábítószert és alkoholt is fogyasztott, mielőtt 2016. december huszadikán késő este a Király utcában autózva a más ügyben intézkedő rendőr járőröknek kezdett kiabálni – írják az ugyeszseg.hu oldalon.

„Allah Akbar!”, „Felrobbantok mindenkit!”, „Bomba van a kocsiban!” – fenyegette a rendőröket a férfi, kezét az ég felé emelve, a letekert ablakon keresztül.

A rendőrök intézkedés alá vonták a vádlottat, aki ez alól megpróbálta kivonni magát, s közben azt kiáltozta, hogy megöl mindenkit. Hogy megfékezzék őt, a jogszerűen intézkedő rendőröknek testi kényszert, gázsprayt és bilincset kellett alkalmazniuk a férfi ellen. Az autót átvizsgálva megállapították, hogy nincs benne robbanóanyag.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenhirdetés
Két balesetben hárman haltak meg pénteken hajnalban

Két balesetben hárman haltak meg pénteken hajnalbanRendőrautókat is megrongáltak a tüntetők

Rendőrautókat is megrongáltak a tüntetőkhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen