hirdetés
Belföld

Ismét rendőrök jelentek meg a Szcientológia Egyház székházánál

Csütörtök reggel nagy erőkkel érkeztek ki a Szcientológia Egyház Váci úti székházához a hatóságok a Blikk szerint, és a Magyar Nemzet is arról számolt be, fokozott rendőri jelenlét tapasztalható a székháznál, valamint szalaggal kerítették el az épület előtti járdát, és az autós kijáratot is rendőrségi jármű állta el.
Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)
hirdetés

A Váci úti székház előtt megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalmazottjai is a Magyar Nemzet szerint. A lap érdeklődésére egyelőre nem közölt részleteket sem a rendőrség, sem a NAV, sem pedig a Szcientológia Egyház.

Tavaly októberben hasonló módon rendőrök és a NAV munkatársai lepték el a helyszínt, ekkor a Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen, személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytatott nyomozást, míg a 24.hu szerint a NAV egy költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott nyomozással összefüggésben végzett lefoglalásokat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Mérséklődött a népességfogyás

Mérséklődött a népességfogyásTöbb mint kilencven jelölt lépett már vissza

Több mint kilencven jelölt lépett már visszahirdetés
Szombaton lezárják a Nyugati pályaudvart

Szombaton lezárják a Nyugati pályaudvartTovábbi szakaszokon rendeltek el árvízi és belvízi készültséget

További szakaszokon rendeltek el árvízi és belvízi készültséget


ÁRVÍZ,     BELVÍZ,     OVF

Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn Ferihegyen

Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn Ferihegyen


FERIHEGY,     PÁNIK,     REPÜLŐTÉR

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen