hirdetés
Belföld

Ismét rendőrök jelentek meg a Szcientológia Egyház székházánál

Csütörtök reggel nagy erőkkel érkeztek ki a Szcientológia Egyház Váci úti székházához a hatóságok a Blikk szerint, és a Magyar Nemzet is arról számolt be, fokozott rendőri jelenlét tapasztalható a székháznál, valamint szalaggal kerítették el az épület előtti járdát, és az autós kijáratot is rendőrségi jármű állta el.
Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)
hirdetés

A Váci úti székház előtt megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalmazottjai is a Magyar Nemzet szerint. A lap érdeklődésére egyelőre nem közölt részleteket sem a rendőrség, sem a NAV, sem pedig a Szcientológia Egyház.

Tavaly októberben hasonló módon rendőrök és a NAV munkatársai lepték el a helyszínt, ekkor a Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen, személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytatott nyomozást, míg a 24.hu szerint a NAV egy költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott nyomozással összefüggésben végzett lefoglalásokat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz megKét ember életét is megmentették a rendőrök csütörtökön

Két ember életét is megmentették a rendőrök csütörtökön


RENDŐRSÉG,     ÉLETMENTÉS,     DUNA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen