hirdetés
Belföld

Ismét rendőrök jelentek meg a Szcientológia Egyház székházánál

Csütörtök reggel nagy erőkkel érkeztek ki a Szcientológia Egyház Váci úti székházához a hatóságok a Blikk szerint, és a Magyar Nemzet is arról számolt be, fokozott rendőri jelenlét tapasztalható a székháznál, valamint szalaggal kerítették el az épület előtti járdát, és az autós kijáratot is rendőrségi jármű állta el.
Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án Rendőrök a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjánál 2017. október 18-án (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)
hirdetés

A Váci úti székház előtt megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalmazottjai is a Magyar Nemzet szerint. A lap érdeklődésére egyelőre nem közölt részleteket sem a rendőrség, sem a NAV, sem pedig a Szcientológia Egyház.

Tavaly októberben hasonló módon rendőrök és a NAV munkatársai lepték el a helyszínt, ekkor a Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen, személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytatott nyomozást, míg a 24.hu szerint a NAV egy költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott nyomozással összefüggésben végzett lefoglalásokat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Az LMP országos elnöksége mandátuma visszaadására kéri Hadházy Ákost

Az LMP országos elnöksége mandátuma visszaadására kéri Hadházy Ákost


LMP,     HADHÁZY ÁKOS ,     PÁRTOK

Halálos baleset történt a 8-as főúton Tüskevár és Somlójenő közt

Halálos baleset történt a 8-as főúton Tüskevár és Somlójenő közthirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen