hirdetés
Belföld

Vércseppeket követve derítették ki, hogy valójában elkövető az „áldozat”

Egy 18 éves fiatal azt állította, hogy hárman megtámadták, és késsel vágták meg a kézfejét, később azonban kiderült, hogy valójában a fiú tört be két lakásba, és eközben vágta meg a kezét.
Betört ajtó A fiatal sérülése a betörés közben keletkezett (Forrás: police.hu)
hirdetés

Egy erzsébetvárosi sörözőben az alkalmazott csütörtökön éjfél után arra lett figyelmes, hogy egy oda betérő 18 éves fiú keze véres, és vágásnyomok vannak rajta – minderről értesítette a mentőket is, akik ellátták a fiatal sérüléseit – írják a rendőrség honlapján. A fiú azzal magyarázta a sérülését, hogy három férfi támadta meg őt, akik egyike késsel megvágta a kézfejét, továbbá állította, „támadói” elvették a pénztárcáját is.

A mentősök az esetről értesítették a rendőröket is, akik a feltételezett bűncselekmény helyszínén ugyan valóban találtak vérnyomokat, de azokat követve egy olyan Murányi utcai lakáshoz jutottak, amelynek ajtaján az üveges rész be volt törve.

„A nyomozók megállapították, hogy a fiú nem azért sérült meg, mert megtámadták, hanem akkor vágta el a kezét, amikor betörte az üveget”

– derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A fiú az érintett ingatlanba és egy szomszédos lakásba betörve értékek után kutatott, de végül egyik lakásból sem vitt magával semmit.

Az egerfarmosi fiatalt a nyomozók elfogták, őrizetbe vették és lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ismét a „rabszolgatörvény” ellen tiltakoznak a fővárosban

Ismét a „rabszolgatörvény” ellen tiltakoznak a fővárosbanMegvannak a hatoslottó 50. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 50. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen