hirdetés
Belföld

Vércseppeket követve derítették ki, hogy valójában elkövető az „áldozat”

Egy 18 éves fiatal azt állította, hogy hárman megtámadták, és késsel vágták meg a kézfejét, később azonban kiderült, hogy valójában a fiú tört be két lakásba, és eközben vágta meg a kezét.
Betört ajtó A fiatal sérülése a betörés közben keletkezett (Forrás: police.hu)
hirdetés

Egy erzsébetvárosi sörözőben az alkalmazott csütörtökön éjfél után arra lett figyelmes, hogy egy oda betérő 18 éves fiú keze véres, és vágásnyomok vannak rajta – minderről értesítette a mentőket is, akik ellátták a fiatal sérüléseit – írják a rendőrség honlapján. A fiú azzal magyarázta a sérülését, hogy három férfi támadta meg őt, akik egyike késsel megvágta a kézfejét, továbbá állította, „támadói” elvették a pénztárcáját is.

A mentősök az esetről értesítették a rendőröket is, akik a feltételezett bűncselekmény helyszínén ugyan valóban találtak vérnyomokat, de azokat követve egy olyan Murányi utcai lakáshoz jutottak, amelynek ajtaján az üveges rész be volt törve.

„A nyomozók megállapították, hogy a fiú nem azért sérült meg, mert megtámadták, hanem akkor vágta el a kezét, amikor betörte az üveget”

– derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A fiú az érintett ingatlanba és egy szomszédos lakásba betörve értékek után kutatott, de végül egyik lakásból sem vitt magával semmit.

Az egerfarmosi fiatalt a nyomozók elfogták, őrizetbe vették és lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Új feladatot lát el Lázár János

Új feladatot lát el Lázár Jánoshirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen