hirdetés
Belföld

Fekete-Győr András: csak egy új politikai generáció adhat reményt

Csak egy új politikai generáció adhat reményt - mondta Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke pártja kampánynyitóján szombat este Szegeden, amelyet a fővárosban kivetítőn lehetett követni.
Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke pártja kampánynyitóján 2018. 02. 17. este Szegeden Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke pártja kampánynyitóján szombat este Szegeden
hirdetés

    Egy közel 2 milliós generáció lett "politikai árva". "Mi vagyunk minden harmadik munkavállaló"

- mondta az ellenzéki politikus.

    A becsapott választópolgároknak elege van, meg kell haladni a régi rossz politikai beidegződéseket. Ez a rendszer nem vállal felelősséget - tette hozzá a pártelnök.

    A mi generációnk számára a legnagyobb a tét, ha így megy tovább "végérvényesen szétszóródunk a világban" - jegyezte meg Fekete-Győr András.

    A politikus szerint a parlamenti ellenzék is felelős azért, hogy ide jutott az ország, miközben ők nyolc év alatt 11 milliárd forintos állami támogatásban részesültek. 

    A Momentum mindent meg fog tenni a kormányváltásért.

"Rajtunk nem fog múlni"

- hangsúlyozta a párt elnöke. 

    Szakértőkre hivatkozva azt mondta, hogy a Momentum választási programja a legjobb, de mozgalmi programmal is készül a párt egy agresszív ellenzéki politikára.

"Ütni-verni a rendszert, amíg össze nem roppan"

- hangoztatta az ellenzéki politikus.

    "Van még 50 nap. Van választás. Van remény. Gyertek velünk!"

- zárta szónoklatát a Momentum elnöke. 
    Fekete-Győr András Szegeden elmondott kampánynyitóját Budapesten az Ajtósi Dűrer sori rendezvényközpontban mintegy másfél száz érdeklődő, valamint a sajtó képviselői kivetítőn nézték, hallgatták.

    Nagy Károly, a Tizenx, a Momentum ifjúsági szervezetének nemrég megválasztott elnöke a budapesti kampánynyitón arról beszélt: a politikai elit cserben hagyta az országot, a fiatal generáció nem várhat másoktól változást, magának kell cselekednie. 

    "Elavult oktatási rendszer felesleges terheitől nyögő" diákok, "külföldre kényszerült skype-unokák" várják a változást, hogy ne kelljen elmenni, hogy érdemes legyen hazajönni

- mondta az ifjú politikus.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén

MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén


KÖZLEKEDÉS,     VASÚT,     VONAT

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát MiskolconTömegbaleset történt az M3-ason

Tömegbaleset történt az M3-asonhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen