hirdetés
Belföld

Gulyás: a választás tétje a polgári Magyarország

Az április 8-i országgyűlési választás tétje a „polgári Magyarország”, amely egyszerre jelenti a békés fejlődés és építkezés folytatását, valamint az európai bevándorlási válság közepette a biztonság fenntartását - emelte ki a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Magyar Időknek nyilatkozva.
Gulyás Gergely - 2018. február 17. A választók április 8-án a kormány migrációs politikájáról is döntenek (Forrás: Fidesz.hu; Fotó: Kurucz Árpád - Magyar Idők)
hirdetés

A lap szombati számában megjelent interjúban Gulyás Gergely kitért arra: az ENSZ migrációs csomagja és a belga miniszterelnök felső korlát nélküli kvóták elfogadását megparancsoló ultimátuma azt mutatja: az idei év első fél évében sok a következő évtizedek szempontjából mindannyiunk számára kulcsfontosságú dolgok dőlhetnek el. Így a kormánynak és a kormánypártoknak a kampányidőszak alatt elengedhetetlen feladata a magyar nemzeti érdek érvényesítése. A "Stop Soros" törvénycsomag egyhangú frakciótámogatása is ennek köszönhető - fejtette ki a kormánypárti politikus, aki szerint a nemzetközi színtéren folytatott harc tétje az ország szuverenitása.

A választók április 8-án a kormány migrációs politikájáról is döntenek - emelte ki Gulyás Gergely, aki szerint ha az ellenzék, "a szélsőbaltól a szélsőjobbig terjedő számtalan kisebb és közepes párt valamilyen furcsa és perverz koalíciója" szerezne többséget, akkor a biztonsági zóna, a határvédelmi kerítés semmivé fog foszlani. Ha a választás eredményeként azok térnének vissza, akik 2002 után

„nyolc év alatt egyszer már porig rombolták a rendszerváltozás utáni évtized eredményeit”,

akkor a történelem ismételheti önmagát - vélekedett Gulyás Gergely, hozzáfűzve:

„azzal a különbséggel, hogy a balliberális oldal ma politikailag, személyi összetételében és morálisan is még rosszabb állapotban van, mint akkor volt”.

Gulyás Gergely kitért arra is, hogy a Fidesz választóinak jelentős részé­ben elevenen él 2002 áprilisának emléke. Mint mondta: mindig mindenkit emlékeztet arra, hogy egyszer már vesztettek el úgy választást, hogy a közvélemény-kutatásokat megnyerték, ezért

„sem elbizakodottságra, sem győzelmi hangulatra nincs ok”.

A Fidesz frakcióvezetője elmondta: képviselőjelöltjeik nagy része „harcedzett politikus”. A körzetek nyolcvan százalékában a korábbi győztesek indulnak, a 106 egyéni induló között mindössze 22 új jelölt van.

A Fidesz-KDNP országos listáját a február 26-i országos választmány hagyja majd jóvá - közölte.

Orbán Viktor kormányfő vasárnap, a Várkert Bazárban tartandó évértékelőjére azt mondta: az előző év értékelésén túl, jövőbe tekintést is felvázol majd a miniszterelnök. Gulyás Gergely kiemelte: jövőre vonatkozó elképzeléseik hitelességét az elmúlt évek kormányzati teljesítménye garantálja.

Egy kormánypárt esetén a leghitelesebb ajánlat a választók felé maga az elvégzett kormányzati munka - hangsúlyozta a fideszes politikus, de hozzátette: a következő másfél hónapban számtalan egyértelmű vállalásuk is lesz a következő négy évre.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén

MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén


KÖZLEKEDÉS,     VASÚT,     VONAT

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát MiskolconTömegbaleset történt az M3-ason

Tömegbaleset történt az M3-asonhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen