Belföld

Parlamenti képviselő sérült meg egy délelőtti csongrádi balesetben

Hétfőn délelőtt Csongrádban összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó, aminek során egy személy megsérült. Az Index úgy tudja, a balesetben Simonka György országgyűlési képviselő szenvedett könnyebb sérülést.
A baleset helyszíne Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a délelőtti balesetben

A Fidesz-frakció sajtóosztálya az Indexnek megerősítette, hogy Simonka György országgyűlési képviselő könnyebben megsérült a balesetben, egyben kiderült az is, hogy nem ő vezette az autót. Más személyi sérülés nem történt – írja a lap a Fidesz-frakció sajtóosztályának tájékoztatása alapján.

A balesettel kapcsolatban a rendőrség honlapján az a tájékoztatás olvasható:

„egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött 2018. február 19-én 10 óra 45 perckor Csongrád belterületén, a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben a személyautó egyik utasa megsérült”.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a környező utcákba terelték a forgalmat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen