Belföld

Kettő forintos béremelést kapott egy ápoló

Nettó két forintos béremelést kapott nemrég egy ápoló, aki a HírTV-nek küldte el az átutalást igazoló fotót is.
Kórház A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, döntés született arról, hogy tíz hónappal az eredetileg tervezett novemberi dátum előtt, már januárban megkapják a nyolcszázalékos béremelést az egészségügyi szakdolgozók.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere múlt hónapban sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy a szakdolgozók februári fizetése még az eredeti összeg lesz, a béremelésből eredő különbözetet pedig február 20-án, egy külön utalással kapják meg. Ezt követően márciustól folyamatosan az emelt bérüket kapják.

A Hír TV Online egy kórházi ápolóként dolgozó olvasója is megkapta a napokban a bérkülönbözetet, amely a portál szerint összesen nettó 2 forint volt. Az érintett kórházi dolgozó a jóváírásról szóló SMS-értesítés képernyőmentését is elküldte a portálnak, ezzel alátámasztva a különbözet összegét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen