hirdetés
Belföld

Minszk tér lett egy III. kerületi közterület

A Fővárosi Közgyűlés szerdán Fehéroroszország fővárosáról, Minszkről nevezett el egy eddig névtelen teret Budapest III. kerületében.
A Fővárosi Közgyűlés ülése Tarlós István főpolgármester (k) beszél, mellette Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán területért felelős főpolgármester-helyettes (b) és Sárádi Kálmánné főjegyző (j) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2018. február 21-én. MTI Fotó: Soós Lajos
hirdetés

A képviselők egyhangúlag döntöttek a Virág Benedek utca, a Csatárka utca és a Szélvész utca találkozásánál található közterület elnevezéséről.

Az előterjesztésében az áll, hogy a javaslat 2016 novemberében, a Budapest és Minszk közötti együttműködési megállapodás tárgyalásakor merült fel, a helyszín kiválasztásakor pedig figyelembe vették a fehérorosz nagykövet javaslatát.

Az új Minszk tér Fehéroroszország magyarországi nagykövetsége épületének közelében található.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Jobbik: Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez!

Jobbik: Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez!Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról, a vízirendőrök segítettek rajta

Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról, a vízirendőrök segítettek rajta


DUNA,     BUDAPEST,     RENDŐRSÉG

Kigyulladt egy raktérépület Kelenföldön

Kigyulladt egy raktérépület Kelenföldön


KELENFÖLD,     BUDAPEST,     TŰZ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen