hirdetés
Belföld

Késsel fenyegetőzött egy férfi Budapesten

Késsel vett üldözőbe egy férfi két másikat, a rendőrök azonban rövid időn belül elfogták az illetőt.
Megszúrt autó Az őrjöngő férfi az egyik sértett ott parkoló autójának a tetejébe szúrt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint február 19-én este fél kilenckor arról érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy férfi késsel fenyegetőzik a XV. kerületben.

Az 53 éves budapesti S. József a Páskomliget utca egyik társasháza előtt keveredett vitába két másik, a társasházban lakó férfival, majd a vita hevében kést rántott, és azzal fenyegette meg a két sértettet.

A két férfi futva menekült a helyszínről, mire S. József üldözőbe vette őket, és a kezében lévő késsel az egyik sértett ott parkoló autójának a tetejébe szúrt. A rendőrök néhány perc alatt kiérkeztek, és S. Józsefet a helyszíntől ötszáz méterre autójával megállították és elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a férfit – elfogását követően – a kerületi rendőrkapitányságra előállították, és garázdaság és rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén

MÁV: változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén


KÖZLEKEDÉS,     VASÚT,     VONAT

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát MiskolconTömegbaleset történt az M3-ason

Tömegbaleset történt az M3-asonhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen