hirdetés
Belföld

Hollik: erős vagy zsarolható kormány megalakulása a tét

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan „gyenge, zsarolható kormány” megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból „bevándorlóországot” csináljanak.
Hollik: erős vagy zsarolható kormány megalakulása a tét Hollik: A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot (Forrás: Youtube.com/Fidesz)
hirdetés

    Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek vasárnap elmondta, a Fidesz-KDNP egyedüliként tudott 48 óra alatt annyi ajánlást gyűjteni, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet tud állítani.

    Hangsúlyozta, a választók rendkívüli és példátlan bizalma erőt ad nekik a további küzdelmekhez.

    "Nem állunk meg, a jelöltjeink és az önkénteseink most is az utcán vannak, mindenhova bekopogtatunk és minden magyar emberrel szeretnénk beszélni"

- mondta a kormánypárti politikus.

    Hollik István szólt arról is, hogy erősödik a nemzetközi nyomás a kormányra.

"A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot, ráadásul az ENSZ migránscsomagja is elkészült, Brüsszelben pedig elkészítették a legújabb migránskvóta képletét, és az alapján 10 ezer embert szeretnének Magyarországra betelepíteni"

- fogalmazott.

    A politikus aláhúzta, a magyar emberek látják, hogy Magyarország megvédésében egyedül arra a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, amelynek Magyarország az első.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz megKét ember életét is megmentették a rendőrök csütörtökön

Két ember életét is megmentették a rendőrök csütörtökön


RENDŐRSÉG,     ÉLETMENTÉS,     DUNA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen