Belföld

Unokázós csalókat buktatott le egy idős nő

Az egyik gyanúsított azzal akart pénzt kicsalni a nőből, hogy unokája balesetet szenvedett, de az idős nőnek gyanús lett a telefonhívás, ezért a rendőrökhöz fordult.
Telefon Unokázós csalókat buktatott le egy idős nő (Forrás: pexels.com)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a 20 éves R. Henrik még kedden késő este azzal hívott fel egy idős nőt, hogy balesetet szenvedett az unokája, és pénzre van szüksége a kár rendezéséhez. A nő elmondta, hogy van otthon spórolt pénze, amire a férfi azt mondta, elmegy a pénzért, csak dobja azt le neki az erkélyről, hogy elvihesse az unokának. Miután azonban a hívás gyanús lett a nőnek, értesítette az esetről a rendőröket.

R. Henrik két társával együtt érkezett a lakáshoz, akik egy autóból figyeléssel biztosították a pénz átvételét – a rendőrök azonban elfogták nemcsak a 20 éves budapesti férfit, de az autóban várakozó társait, az egyaránt budapesti, 29 éves F. Józsefet és a 19 éves L. Miriamot is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt és a két férfit csalás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen