hirdetés
Belföld

Őrizetben a zsámbéki halálos késelés gyanúsítottja

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a vasárnapi, zsámbéki halálos késelés feltételezett elkövetőjét.
Rendőrségi helyszínelés Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a zsámbéki halálos késelés feltételezett elkövetőjét (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a vasárnapra virradó éjjel Zsámbékon szóváltás alakult ki egy társaság tagjai között, aminek során az egyik résztvevő késsel megsebesített egy 27 éves férfit. A férfi ennek következtében meghalt.

Elfogták a zsámbéki halált okozó testi sértés elkövetőjétBűnügyi helyszínelők dolgoznak Zsámbékon 2018. április 15-én, ahol hajnalban megkéseltek egy 27 éves férfit, aki belehalt sérülésébe. Rendőröknek sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt. Előállítását követően a fiút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására – írják a police.hu oldalon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsított ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Elfogták a zsámbéki halált okozó testi sértés elkövetőjétBűnügyi helyszínelők dolgoznak Zsámbékon 2018. április 15-én, ahol hajnalban megkéseltek egy 27 éves férfit, aki belehalt sérülésébe. Rendőröknek sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak. MTI Fotó: Mihádák ZoltánHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Nem fogad és nem indít vonatokat az osztrák vasút Hegyeshalomnál

Nem fogad és nem indít vonatokat az osztrák vasút Hegyeshalomnál


ÖBB,     VASÚT,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
Július elsejétől drágul a taxizás Budapesten

Július elsejétől drágul a taxizás Budapesten


BUDAPEST,     TAXI,     KÖZLEKEDÉS

Emberölésben ártatlannak vallotta magát Győrkös István

Emberölésben ártatlannak vallotta magát Győrkös Istvánhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen