Belföld

Légpuskával lövöldöztek járókelőkre Székesfehérváron

Valaki légpuskával lövöldözött Székesfehérváron a járókelőkre, aminek következtében már többen is megsebesültek – írta a Bors. A lap szerint az egyelőre ismeretlen lövöldöző feltehetőleg véletlenszerűen választja ki a célpontjait.
Légpuska A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)

A lap szerint a székesfehérvári légpuskás lövöldöző egyik célpontja egy 16 éves lány volt, aki az eset idejében az iskolából hazafelé tartva egy buszmegállóban várakozott. Akkor eszmélt rá, hogy mi történt, amikor a golyó kiesett az arcából.

Aznap a Bors szerint legalább egy két személyt is ugyanott, ugyanabban az időben meglőttek, valamint másik két fiatal is hasonló esetről számolt be.

A lap azt írja, kedd délelőtt a rendőrök a helyszínre vonultak, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen