Belföld

Vallomást tett Gyárfás Tamás

Részletes vallomást tett Gyárfás Tamás a Fenyő-gyilkosság ügyében – tudta meg a PestiSrácok.hu.
Gyárfás Tamás Gyárfás Tamás médiavállalkozó, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetője takarja arcát a gépkocsi hátsó ülésén a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületénél 2018. április 17-én. Gyárfás Tamást gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ügyvédje elmondása szerint Gyárfás Tamás részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság ügyében – írja a PestiSrácok.hu. A védő ennél többet nem árult el, a lap azonban úgy tudja, a volt médiavállalkozó tagadott.

A PestiSrácok felidézi, Gyárfást azzal gyanúsítják, hogy ő adott utasítást üzleti riválisa, Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolására.

A MÚSZ egykori elnökét kedden délután állították elő, és kihallgatása után őrizetbe vették, majd várhatóan kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Frissítés:

Gyárfás Tamás védőügyvédje, Bánáti János ügyvédi irodája honlapjára közleményt tett ki, amelyben megerősíti, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya április 17-én gyanúsítottként hallgatta ki Gyárfás Tamást a Fenyő-ügyben.

A közleményből kiderül az is, a gyanúsítás ellen Gyárfás panaszt jelentett be, és

„a leghatározottabban tagadta a terhére rótt cselekményt.

Több órás vallomásában részletezte Fenyő Jánossal kialakult vitáját, majd az ezt követő megbékélést, és leírta P.T.-vel való kapcsolatát is”.

A közlemény szerint megdöbbentette őt a hatóság eljárása, mert úgy véli, a korábban, a sérelmére elkövetett zsarolás miatt indult büntetőeljárásban az ügy minden általa ismert részletét feltárta.

„A Nyomozó Hatóság a kihallgatást követően határozatot hirdetett ki a 72 óráig tartható őrizetbe vételről, mely ellen szintén panaszt jelentettünk be. Az őrizet letelte, illetve az esetleges kényszerintézkedés elrendelésére vonatkozó ügyészi indítvány bírósági elbírálását követően részletes tájékoztatást fogunk adni”

– zárul a közlemény.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen