hirdetés
Belföld

Vallomást tett Gyárfás Tamás

Részletes vallomást tett Gyárfás Tamás a Fenyő-gyilkosság ügyében – tudta meg a PestiSrácok.hu.
Gyárfás Tamás Gyárfás Tamás médiavállalkozó, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetője takarja arcát a gépkocsi hátsó ülésén a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületénél 2018. április 17-én. Gyárfás Tamást gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

Ügyvédje elmondása szerint Gyárfás Tamás részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság ügyében – írja a PestiSrácok.hu. A védő ennél többet nem árult el, a lap azonban úgy tudja, a volt médiavállalkozó tagadott.

A PestiSrácok felidézi, Gyárfást azzal gyanúsítják, hogy ő adott utasítást üzleti riválisa, Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolására.

A MÚSZ egykori elnökét kedden délután állították elő, és kihallgatása után őrizetbe vették, majd várhatóan kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Frissítés:

Gyárfás Tamás védőügyvédje, Bánáti János ügyvédi irodája honlapjára közleményt tett ki, amelyben megerősíti, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya április 17-én gyanúsítottként hallgatta ki Gyárfás Tamást a Fenyő-ügyben.

A közleményből kiderül az is, a gyanúsítás ellen Gyárfás panaszt jelentett be, és

„a leghatározottabban tagadta a terhére rótt cselekményt.

Több órás vallomásában részletezte Fenyő Jánossal kialakult vitáját, majd az ezt követő megbékélést, és leírta P.T.-vel való kapcsolatát is”.

A közlemény szerint megdöbbentette őt a hatóság eljárása, mert úgy véli, a korábban, a sérelmére elkövetett zsarolás miatt indult büntetőeljárásban az ügy minden általa ismert részletét feltárta.

„A Nyomozó Hatóság a kihallgatást követően határozatot hirdetett ki a 72 óráig tartható őrizetbe vételről, mely ellen szintén panaszt jelentettünk be. Az őrizet letelte, illetve az esetleges kényszerintézkedés elrendelésére vonatkozó ügyészi indítvány bírósági elbírálását követően részletes tájékoztatást fogunk adni”

– zárul a közlemény.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Életveszélyesen megsérült egy férfi a tatai várjátékokon

Életveszélyesen megsérült egy férfi a tatai várjátékokon


TATA,     RENDŐRSÉG,     BALESET

Megvannak a hatoslottó 20. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 20. heti nyerőszámai


LOTTÓ,     HATOSLOTTÓ,     SZERENCSE

hirdetés
Roncsautókkal van tele Budapest

Roncsautókkal van tele Budapest


RONCS,     AUTÓ,     KÖZLEKEDÉS

Megvannak az ötöslottó 20. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 20. heti nyerőszámai


LOTTÓ,     ÖTÖSLOTTÓ,     SZERENCSE

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen