hirdetés
Belföld

A csomagtartóban rejtegetett egy összekötözött lábú őzet egy férfi

Vádemelést kezdeményeztek a tapolcai rendőrök egy 54 éves férfival szemben, aki egy élő őzbakot rejtegetett az autójában.
Őzet rejtegetett az autójában egy férfi A jármű hátsó csomagterét átvizsgálva egy nagy régi szőnyeget találtak, amely alatt egy élő őzbak feküdt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint február 18-án 0 óra 36 perckor a Tapolcai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Monostorapáti belterületén igazoltattak egy zárt tehergépkocsival közlekedő férfit.

A jármű hátsó csomagterét átvizsgálva egy nagy régi szőnyeget találtak, amely alatt egy élő őzbak feküdt. Az állat lábai zsinórral voltak összekötözve. A helyi erdész később sértetlenül szabadon engedte az őzet az illetékes vadásztársaság területén.

Őzbak(Forrás: police.hu)

Az 54 éves raposkai férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A tapolcai rendőrök a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen