hirdetés
Belföld

A csomagtartóban rejtegetett egy összekötözött lábú őzet egy férfi

Vádemelést kezdeményeztek a tapolcai rendőrök egy 54 éves férfival szemben, aki egy élő őzbakot rejtegetett az autójában.
Őzet rejtegetett az autójában egy férfi A jármű hátsó csomagterét átvizsgálva egy nagy régi szőnyeget találtak, amely alatt egy élő őzbak feküdt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint február 18-án 0 óra 36 perckor a Tapolcai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Monostorapáti belterületén igazoltattak egy zárt tehergépkocsival közlekedő férfit.

A jármű hátsó csomagterét átvizsgálva egy nagy régi szőnyeget találtak, amely alatt egy élő őzbak feküdt. Az állat lábai zsinórral voltak összekötözve. A helyi erdész később sértetlenül szabadon engedte az őzet az illetékes vadásztársaság területén.

Őzbak(Forrás: police.hu)

Az 54 éves raposkai férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A tapolcai rendőrök a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellen

Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellenNégyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között

Négyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között


BALESET,     RENDŐRSÉG,     VASÚT

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset utánhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen