Belföld

Rablót fogtak, akiről kiderült, hogy egy régóta keresett gyilkos is

Lezárt akta: Hét év után

2017. szeptember 18-án a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 41 éves petőfiszállási lakost.
Petőfiszállási gyilkosság - 2018. április 21. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg. (Forrás: Police.hu)

A bűncselekmény körülményeit elemezve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy 2010. augusztus 19-én, Petőfiszálláson történt emberölés elkövetésének egyes jellemzőivel hasonlóságot találtak. Hét évvel ezelőtt ismeretlen tettes otthonában megölt egy 66 éves asszonyt. 

A főkapitányság nyomozói 2017. szeptember 20-án a 2010-ben történt emberölés miatti nyomozást felújítva, gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben emberölés bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le a büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Forrás: Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen