Belföld

Egy halom édességet lopott el a betörő

Édességeket és más élelmiszereket lopott egy karácsondi családi házból egy 26 éves férfi, akit a rendőrök három órán belül elfogtak és őrizetbe vettek.
Lopott élelmiszerek Főként édességet és konzerveket lopott az elkövető (Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint lopás gyanúja miatt indítottak eljárást egy 26 éves karácsondi lakos ellen, aki április 22-én este fél kilenc körül az ablakot betörve jutott be egy családi házba, ahonnan élelmiszereket – főként édességeket és konzerveket – lopott el. Az eltulajdonított élelmiszerek egy részét a nyomozók később megtalálták a férfinál.

A rendőrök a helyszíni adatgyűjtést követően három órán belül elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra L. Csabát, akit őrizetbe vétele mellett kihallgattak. Előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására is. Mint kiderült, az elmúlt időszakban több hasonló bűncselekményt is elkövetett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen