hirdetés
Belföld

Egy halom édességet lopott el a betörő

Édességeket és más élelmiszereket lopott egy karácsondi családi házból egy 26 éves férfi, akit a rendőrök három órán belül elfogtak és őrizetbe vettek.
Lopott élelmiszerek Főként édességet és konzerveket lopott az elkövető (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint lopás gyanúja miatt indítottak eljárást egy 26 éves karácsondi lakos ellen, aki április 22-én este fél kilenc körül az ablakot betörve jutott be egy családi házba, ahonnan élelmiszereket – főként édességeket és konzerveket – lopott el. Az eltulajdonított élelmiszerek egy részét a nyomozók később megtalálták a férfinál.

A rendőrök a helyszíni adatgyűjtést követően három órán belül elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra L. Csabát, akit őrizetbe vétele mellett kihallgattak. Előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására is. Mint kiderült, az elmúlt időszakban több hasonló bűncselekményt is elkövetett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellen

Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellenNégyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között

Négyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között


BALESET,     RENDŐRSÉG,     VASÚT

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset utánhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen