hirdetés
Belföld

Tasnádi azt állítja, Gyárfás fizetett neki Fenyő megöléséért

Tasnádi Péter néhány napja az N1TV-nek azt állította, Gyárfás 1977-ben őt kereste meg azzal, hogy likvidálja Fenyő Jánost, így háromszor is fizetett neki. Újabban elárulta azt is, az első részletet még a gyilkosság előtt, a másodikat azonban már csak azt követően kapta meg, sőt, állítja, hogy később harmadszor is lehúzta Gyárfást – számol be róla a Magyar Idők.
Fenyő-gyilkosság - Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfás Tamás ellen Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó nyilatkozik tárgyalása után a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás ellen. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
hirdetés

Tasnádi Las Vegasban tartózkodott éppen, amikor megtudta, hogy valaki „elvégezte a munkát”, és ekkor kérte Gyárfástól a megbízói díj másik felét is. Persze felmerül a kérdés, hogy ha valóban Gyárfás volt a megrendelő, úgy a valódi elkövetőknek is fizetnie kellett, amiből rájöhetett, hogy Tasnádi lehúzta – erre azonban Tasnádinak az volt a válasza, hogy Gyárfás ezt nem kérte rajta számon, mi több, évek múltán még harmadjára is fizetett neki.

A lap szerint Tasnádi már 2014 áprilisában is beszélt erről, amikor tanúként idéztette őt Jozef Rohác a Fenyő-gyilkosság perében. Ekkor 10-20 milliós megbízásról tett említést.

A Magyar Idők Kovács Lajostól, az úgynevezett döglött ügyek osztályának korábbi vezetőjétől úgy tudja, Tasnádi és emberei vallomását már majdnem két évtizede rögzítették a Gyárfás-féle megbízásról és arról is, hogy Tasnádi többször „lehúzta” Gyárfást Fenyő halála kapcsán. A lap hozzáteszi, pontosan tudták azt is, hogy 2002 körül Tasnádi egy embere a Nap TV Angol utcai telephelyén Gyárfást hamis néven kereste meg, amit követően ő két részletben 5-5 milliót utals Tasnádinak. Később ezt azzal magyarázta, hogy tartozott Tasnádinak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapesten is elindult a távfűtés

Budapesten is elindult a távfűtés


BUDAPEST,     TÁVFŰTÉS,     FŐTÁV

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen