hirdetés
Belföld

Tasnádi azt állítja, Gyárfás fizetett neki Fenyő megöléséért

Tasnádi Péter néhány napja az N1TV-nek azt állította, Gyárfás 1977-ben őt kereste meg azzal, hogy likvidálja Fenyő Jánost, így háromszor is fizetett neki. Újabban elárulta azt is, az első részletet még a gyilkosság előtt, a másodikat azonban már csak azt követően kapta meg, sőt, állítja, hogy később harmadszor is lehúzta Gyárfást – számol be róla a Magyar Idők.
Fenyő-gyilkosság - Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfás Tamás ellen Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó nyilatkozik tárgyalása után a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás ellen. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
hirdetés

Tasnádi Las Vegasban tartózkodott éppen, amikor megtudta, hogy valaki „elvégezte a munkát”, és ekkor kérte Gyárfástól a megbízói díj másik felét is. Persze felmerül a kérdés, hogy ha valóban Gyárfás volt a megrendelő, úgy a valódi elkövetőknek is fizetnie kellett, amiből rájöhetett, hogy Tasnádi lehúzta – erre azonban Tasnádinak az volt a válasza, hogy Gyárfás ezt nem kérte rajta számon, mi több, évek múltán még harmadjára is fizetett neki.

A lap szerint Tasnádi már 2014 áprilisában is beszélt erről, amikor tanúként idéztette őt Jozef Rohác a Fenyő-gyilkosság perében. Ekkor 10-20 milliós megbízásról tett említést.

A Magyar Idők Kovács Lajostól, az úgynevezett döglött ügyek osztályának korábbi vezetőjétől úgy tudja, Tasnádi és emberei vallomását már majdnem két évtizede rögzítették a Gyárfás-féle megbízásról és arról is, hogy Tasnádi többször „lehúzta” Gyárfást Fenyő halála kapcsán. A lap hozzáteszi, pontosan tudták azt is, hogy 2002 körül Tasnádi egy embere a Nap TV Angol utcai telephelyén Gyárfást hamis néven kereste meg, amit követően ő két részletben 5-5 milliót utals Tasnádinak. Később ezt azzal magyarázta, hogy tartozott Tasnádinak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületén

86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületénMegvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámaihirdetés
Halálos baleset történt Somogyban

Halálos baleset történt SomogybanSzemélyvonat gázolt halálra egy embert Budapesten

Személyvonat gázolt halálra egy embert Budapesten


BALESET,     VASÚT,     MÁV

Három személygépkocsi ütközött az M1-es autópályán

Három személygépkocsi ütközött az M1-es autópályánhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen