hirdetés
Belföld

Teréz körúti robbantás: Nem egészen egyértelmű, hogy P. László van a térfigyelő kamera felvételén

A Teréz körúti robbantás hétfői tárgyalásán a bíró megállapította, egyelőre nem tudják kétséget kizáróan kijelenteni, hogy a térfigyelő kamerák felvételein látható személy azonos a vádlottal, P. Lászlóval.
Teréz körúti robbantó Egyelőre nem kétséget kizáróan kijelenthető, hogy a gyanúsított van a térfigyelő kamera felvételén (MTI Fotó: Balogh Zoltán)
hirdetés

A Blikk felidézi, P. Lászlót előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérletével, robbanóanyaggal való visszaéléssel, valamint terrorcselekmény előkészületével vádolják.

A hétfői tárgyaláson a térfigyelő kamerák vágatlan felvételeit nézték meg annak érdekében, hogy bizonyítsák a filmek valódiságát. A bíró az elkövető fizikumával, elsősorban magasságával kapcsolatosan kérdezősködött. A lap szerint, mivel a vetítés során megtekintett felvételek egyikén sem nézett egyik kamerába sem az elkövető, és a fejét kalap vagy kapucni takarta, a magasság az egyik legfontosabb tényező lehet az azonosításban. A felvételeken ugyanakkor a rendőrök és szakértők szerint 170-175 centiméter magas személy látható, P. László pedig 183 centiméter magas.

A Blikk mindenesetre emlékeztet arra, hogy más bizonyítékok is vannak P. László ellen, például úgy tudni, az ő IP-címéről rendelték meg a robbanáshoz használt távirányítót, és a táskán, valamint az eszközön talált DNS-minta is egyezett az övével.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellen

Hidvéghi: példátlan a Soros-hálózat nyomásgyakorlása a Fidesz ellenNégyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között

Négyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között


BALESET,     RENDŐRSÉG,     VASÚT

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset utánhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen