hirdetés
Belföld

Teréz körúti robbantás: Nem egészen egyértelmű, hogy P. László van a térfigyelő kamera felvételén

A Teréz körúti robbantás hétfői tárgyalásán a bíró megállapította, egyelőre nem tudják kétséget kizáróan kijelenteni, hogy a térfigyelő kamerák felvételein látható személy azonos a vádlottal, P. Lászlóval.
Teréz körúti robbantó Egyelőre nem kétséget kizáróan kijelenthető, hogy a gyanúsított van a térfigyelő kamera felvételén (MTI Fotó: Balogh Zoltán)
hirdetés

A Blikk felidézi, P. Lászlót előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérletével, robbanóanyaggal való visszaéléssel, valamint terrorcselekmény előkészületével vádolják.

A hétfői tárgyaláson a térfigyelő kamerák vágatlan felvételeit nézték meg annak érdekében, hogy bizonyítsák a filmek valódiságát. A bíró az elkövető fizikumával, elsősorban magasságával kapcsolatosan kérdezősködött. A lap szerint, mivel a vetítés során megtekintett felvételek egyikén sem nézett egyik kamerába sem az elkövető, és a fejét kalap vagy kapucni takarta, a magasság az egyik legfontosabb tényező lehet az azonosításban. A felvételeken ugyanakkor a rendőrök és szakértők szerint 170-175 centiméter magas személy látható, P. László pedig 183 centiméter magas.

A Blikk mindenesetre emlékeztet arra, hogy más bizonyítékok is vannak P. László ellen, például úgy tudni, az ő IP-címéről rendelték meg a robbanáshoz használt távirányítót, és a táskán, valamint az eszközön talált DNS-minta is egyezett az övével.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kutya támadt meg egy kétéves kisfiút Ostffyasszonyfán

Kutya támadt meg egy kétéves kisfiút Ostffyasszonyfánhirdetés
Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben

Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben


BALESET,     TŰZ,     KAPOSVÁR

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámaiTárselnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben

Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben


LMP,     DEMETER MÁRTA,     PÁRT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen