hirdetés
Belföld

Baleset okozójával szemben javasolnak vádemelést

Egy kanyarban megcsúszva a szemközti sávba sodródott, majd egy autónak ütközött kocsijával egy 18 éves kisvaszari férfi, akivel szemben vádemelést javasol a rendőrség.
Baleset Baleset okozójával szemben javasolnak vádemelést (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Komlói Rendőrkapitányság egy 18 éves kisvaszari férfi ellen.

A férfi a megalapozott gyanú szerint 2018. január 27-én délután a 6546-os számú úton Komló felől Kisvaszar irányába tartott, amikor haladása során a helytelenül megválasztott sebesség miatt megcsúszott gépkocsijával egy kanyarban, majd átsodródott a szemközti sávba, ahol megpördült és nekiütközött egy gépkocsinak. A szemből érkező autó utasa súlyosan megsérült.

Baleset (Forrás: police.hu)

A rendőrök a férfit 2018. április 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, a baleset okozásáért a felelősségét elismerte. A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapesten is elindult a távfűtés

Budapesten is elindult a távfűtés


BUDAPEST,     TÁVFŰTÉS,     FŐTÁV

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen