Belföld

Halálos baleset történt a Jászai Mari téren

Egy autó elütött egy gyalogost Budapest XIII. kerületében, aki a helyszínen életét vesztette.
Baleset a Jászai Mari téren - 2018. május 5. Összetört személyautó a Margit híd Budára vezető oldalán a Jászai Mari tér közelében 2018. május 5-én. Az autó halálra gázolt egy gyalogost. (Forrás: MTI; Fotó: Mihádák Zoltán)

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy gyalogost 2018. május 4-én 23 óra 55 perckor Budapest XIII. kerületében, a Jászai Mari tér 3. szám előtt. A balesetben a gyalogos a helyszínen életét vesztette.

Halálos gázolás a Jászai Mari téren - 2018. május 5.Összetört személyautó a Margit híd Budára vezető oldalán a Jászai Mari tér közelében 2018. május 5-én. Az autó halálra gázolt egy gyalogost. (Forrás: MTI; Fotó: Mihádák Zoltán)

A rendőrség a helyszíni szemlét megkezdte, a Margit híd Budára vezető oldalát teljes szélességében lezárta, azonban mostanra már ez a szakasz is újra járható. A lezárás érintette a hídon közlekedő villamosforgalmat is. A Margit híd Pest felé vezető szakaszán a forgalom csak egy sávon haladhatott a helyszínelés idejéig.

Forrás: Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen