Belföld

Halálra gázolt a vonat egy embert Szentes és Csongrád között

Elgázolt egy embert egy Kiskunfélegyháza felé tartó személyvonat a Szentes és Csongrád közötti vasúti vonalon szombaton nem sokkal 13 óra előtt.
MÁV szerelvény - 2018. május 5. A Mávinform tájékoztatása szerint a szakaszon a hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták. (Forrás: Wikimedia.org)

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható közlemény szerint a vonaton tizenöten utaztak, senki nem sérült meg. A csongrádi hivatásos tűzoltók az utasok biztonságos átszállásában nyújtanak segítséget a mentesítő autóbuszjárathoz.

A Mávinform tájékoztatása szerint a szakaszon a hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, ezért Kiskunfélegyháza és Szentes között vonatpótló autóbusz közlekedik. Az átszállások miatt, 20-40 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a járatok.

Frissítés: Újraindult a vonatforgalom Szentes és Csongrád között

A helyszínelés befejezése után újraindult a vonatforgalom szombaton 14 órakor Szentes és Csongrád között.

Nem sokkal 13 óra előtt egy Kiskunfélegyháza felé tartó személyvonat gázolt halálra egy embert a Szentes és Csongrád közötti vasúti vonalon. A vonaton tizenöten utaztak, senki nem sérült meg.   

A menetrendszerű közlekedés a Kiskunfélegyháza-Szentes szakaszon várhatóan késő délutánra áll vissza.

 

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen