hirdetés
Belföld

Életveszélyesen megsérült egy férfi a tatai várjátékokon

A tatai rendőrök egy 30 éves szigetvári férfit hallgattak ki gyanúsítottként.
Életveszélyesen megsérült egy férfi a tatai várjátékokon Zombori Mihály főszervező a kemma.hu-nak elmondta: fatális szerencsétlenség, ami történt. (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A 30 éves férfi 2018. május 19-én Tatán vett részt egy várjátékon. A rendezvény során 17 óra 30 perc körül a nála lévő fekete lőporral betöltött és felporzott kovás puska csövében benne hagyta annak töltővesszőjét, és a puska elsütésekor azt kilőtte. A kilőtt töltővessző megsebesítette a várjátékban szintén résztvevő 61 éves férfit, aki életveszélyesen megsérült.

A sérült hamar a tatabányai Szent Borbála Kórházba került, ahol azonnal megműtötték (Police.hu)A sérült hamar a tatabányai Szent Borbála Kórházba került, ahol azonnal megműtötték (Police.hu)

A tatai nyomozók a 30 éves Cs. Gábort gyanúsítottként kihallgatták, ellene foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből

Kilép Meszerics Tamás az LMP-bőlMegvannak a hatoslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 42. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen