hirdetés
Belföld

Újabb kérdésekben tarthatnak nemzeti konzultációt

Előbb a családokról és demográfiai helyzetről, majd akár európai uniós kérdésekben is lehet újabb nemzeti konzultáció – utóbbi az EP-választásokat megelőzően.
Nemzeti konzultációs ívek A visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőíveket tartalmazó dobozokat rendezi egy szakember a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. XIV. kerületi telephelyén 2017. december 2-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
hirdetés

Hidvéghi Balázs a Karc FM Álláspont című műsorában azt mondta, a kormány nem mond le az elmúlt évben megszokott kommunikációs eszközökről, így például országjárással, óriásplakátokkal és nemzeti konzultációval készülhetnek az európai parlamenti választásra.

Emellett megjegyezte, sikeres eszköznek tartják a nemzeti konzultációt, amelyben meglátása szerint az emberek szívesen vesznek részt – idézte a Magyar Idők a Fidesz kommunikációs igazgatóját. Elsőként a családok és a demográfiai helyzet témája merülhet fel a nemzeti konzultáció keretében, majd az EP-választásra készülve európai uniós kérdésekben is indulhat konzultáció.

A Magyar Idők értesülése szerint egyébként új személyek kapcsolódhatnak be a Fidesz és a kormány kommunikációjába. Változás lesz, hogy a Kormányinfókon Gulyás Gergely áll az újságírók elé, és mivel a Fidesz kommunikációjának eddigi képviselői közül többen nem kerültek be a parlamentbe, vagy államtitkárként tevékenykednek majd, így a tájékoztatásban új emberek is megjelennek.

Így például a lap szerint Hollik István és Budai Gyula helyett – mivel ők nem jutottak be az Országgyűlésbe – új szereplők jelennek meg, és a jövőben a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkáraként tevékenykedő Németh Szilárd sem vesz majd részt aktívan a párt kommunikációjában a későbbiekben. Tuzson Bence a jövőben a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért és területi közigazgatásért felelős államtitkára lesz, így ő is kevesebbet szerepel majd a tájékoztatásban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámaiTuzson Bence: szolgáltató államra van szükség

Tuzson Bence: szolgáltató államra van szükség


TUZSON BENCE,     ÁLLAM,     POLITIKA

hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen