hirdetés
Belföld

Újabb kérdésekben tarthatnak nemzeti konzultációt

Előbb a családokról és demográfiai helyzetről, majd akár európai uniós kérdésekben is lehet újabb nemzeti konzultáció – utóbbi az EP-választásokat megelőzően.
Nemzeti konzultációs ívek A visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőíveket tartalmazó dobozokat rendezi egy szakember a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. XIV. kerületi telephelyén 2017. december 2-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
hirdetés

Hidvéghi Balázs a Karc FM Álláspont című műsorában azt mondta, a kormány nem mond le az elmúlt évben megszokott kommunikációs eszközökről, így például országjárással, óriásplakátokkal és nemzeti konzultációval készülhetnek az európai parlamenti választásra.

Emellett megjegyezte, sikeres eszköznek tartják a nemzeti konzultációt, amelyben meglátása szerint az emberek szívesen vesznek részt – idézte a Magyar Idők a Fidesz kommunikációs igazgatóját. Elsőként a családok és a demográfiai helyzet témája merülhet fel a nemzeti konzultáció keretében, majd az EP-választásra készülve európai uniós kérdésekben is indulhat konzultáció.

A Magyar Idők értesülése szerint egyébként új személyek kapcsolódhatnak be a Fidesz és a kormány kommunikációjába. Változás lesz, hogy a Kormányinfókon Gulyás Gergely áll az újságírók elé, és mivel a Fidesz kommunikációjának eddigi képviselői közül többen nem kerültek be a parlamentbe, vagy államtitkárként tevékenykednek majd, így a tájékoztatásban új emberek is megjelennek.

Így például a lap szerint Hollik István és Budai Gyula helyett – mivel ők nem jutottak be az Országgyűlésbe – új szereplők jelennek meg, és a jövőben a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkáraként tevékenykedő Németh Szilárd sem vesz majd részt aktívan a párt kommunikációjában a későbbiekben. Tuzson Bence a jövőben a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért és területi közigazgatásért felelős államtitkára lesz, így ő is kevesebbet szerepel majd a tájékoztatásban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kutya támadt meg egy kétéves kisfiút Ostffyasszonyfán

Kutya támadt meg egy kétéves kisfiút Ostffyasszonyfánhirdetés
Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben

Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben


BALESET,     TŰZ,     KAPOSVÁR

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámaiTárselnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben

Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben


LMP,     DEMETER MÁRTA,     PÁRT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen