Belföld

Felforrósodott dobozban találtak hat kiskutyát a rendőrök

Hat kiskutyát mentettek meg a balatonalmádi rendőrök, amelyeket egy 69 éves férfi egy dobozban szállított a gépkocsi túlmelegedett poggyászterében.
Kiskutyák egy csomagtartóban Két kiskutya már alig lélegzett (Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint vasárnap 14 óra körül a járőrök Balatonalmádi külterületén, egy murvabánya közelében igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét.

Amikor átvizsgálták az autót, a csomagtartóban egy dobozban hat kiskutyára lettek figyelmesek, amelyek közül kettő már alig lélegzett a forró levegőjű térben. A rendőrök értesítették az ügyeletes állatorvost, eközben vízzel locsolták a kiskutyákat.

Kiskutyák (Forrás: police.hu)

A járművezetőt ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást indított.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen