Belföld

„Nincs kilépési hullám” a Jobbikban

Nem igaz, hogy kilépési hullám sújtaná a Jobbikot - mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.
Az Országgyűlés plenáris ülése zilágyi György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese (hátul, k) és Varga-Damm Andrea beszélget az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 11-én. Előttük frakciótársaik: Potocskáné Kőrösi Anita, Ander Balázs (4. sor), Fülöp Erik, Szávay István (3. sor, b-j), Jakab Péter, Bana Tibor, Magyar Zoltán (második sor, b-j), Lukács László György, Farkas Gergely és Mirkóczki Ádám (első sor, b-j). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A szóvivő természetes folyamatnak nevezte, hogy a tisztújítás után nem mindenki veszi tudomásul a többség döntését, és inkább elhagyja a pártot.

Ugyanakkor vannak belépések is: a tisztújítás után másfélszer annyian léptek be a Jobbikba, mint ahányan elhagyták azt - fűzte hozzá.

Jakab Péter úgy fogalmazott, a Jobbik nemhogy nem szakad, de még lemorzsolódás sincs.

"Továbbra is azt mondjuk, hogy a Jobbiknak a nemzet egészét kell képviselnie: azt is, aki jobboldali, azt is, aki baloldali"

- hangsúlyozta a szóvivő.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen