hirdetés
Belföld

Felújítják a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő utat, torlódás várható

A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása miatt korlátozásra és torlódásra kell számítani június 18. és 24. között - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.
Közlekedési dugó A felújítás miatt korlátozásra és torlódásra kell számítani június 18. és 24. között (Forrás: pixabay.com / Holger Schué)
hirdetés

A közlemény szerint az összekötő úton június 18-ától az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0-s északi oldalán) körforgalmú csomóponttá való átépítése folytatódik, ez sávzárásokkal és sebességkorlátozással jár.

A forgalmi rend változására KRESZ-táblákkal és ideiglenes burkolati jelekkel hívják fel a közlekedők figyelmét. Az M0-s irányából érkezők egy sávon tudják megközelíteni a Csepeli utat, a jobbra - Budapest felé - kanyarodó sávot lezárták.

A Csepeli úton Budapest irányából érkezők balra kanyarodó sávja megszűnt, így ugyanazt a sávot használhatják az egyenesen haladók és a balra kanyarodók.

A korlátozásról bővebben a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tizenkét évet kapott az ékszerbolti késes rabló

Tizenkét évet kapott az ékszerbolti késes rablóhirdetés
Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity

Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity


VONAT,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen