Belföld

Diákokat szállító busz karambolozott frontálisan egy személyautóval Erdélyben

Egy férfi meghalt, felesége és gyermekei megsérültek péntek délután egy Bihar megyében történt autóbalesetben.
Diákokat szállító busz karambolozott frontálisan egy személyautóval Erdélyben A buszon utazók közül senki sem sérült meg. (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A Nagyvárad felé tartó 34 éves barátkai sofőr Körösgégény területén túl gyorsan vett be egy kanyart, a gépkocsi lesodródott a sávjáról, és frontálisan ütközött egy magyar rendszámú autóbusszal, amelyet egy 24 éves fiatalember vezetett - írja a maszol.ro.

A balesetben a családfő a helyszínen életét vesztette, 28 éves feleségét, az 5 és a 9 éves kislányát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium csoportját szállító autóbuszon 24 gyermek és 4 felnőtt tartózkodott, közülünk senki nem sérült meg.

"Az ijedtségen és az átélt élményeken kívül senkinek nem esett baja. Köszönhető annak is, hogy a buszon mindenki be volt kötve, a gyerekek is a helyükön ültek, fegyelmezettek voltak utazás közben."

– tudta a baon.hu Bíró Emőkétől, az iskola tanárnőjétől, aki a balesetről azonnal értesítette a gimnázium igazgatónőjét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen