hirdetés
Belföld

Párbeszéd: ne a belvárosban rendezzék a Red Bull Air Race-t!

A Párbeszéd arra szólítja fel a főváros vezetését, hogy Budapest belvárosa helyett találjanak másik helyszínt a Red Bull Air Race-nek, illetve ne támogassák kedvezményes közterület-foglalási díjjal a rendezvényt.
Red Bull Air Race Budapest - 2018. június 19. A párbeszéd szerint a közterületekkel való felelős gazdálkodás elvét és a lakosság egészséges környezethez való jogát is sérti a verseny. (Forrás: Flickr, Fotó: Paul Williams)
hirdetés

A párt elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy jelenleg a fővárosban olcsóbb repülőversenyt rendezni, mint ételt osztani: míg a verseny rendezői átlagosan 9 forint területfoglalási díjat fizetnek négyzetméterenként, addig egy ételosztás megszervezésekor négyzetméterenként 112 forintot kell fizetni a közterületekért.

A közterületekkel való felelős gazdálkodás elvét és a lakosság egészséges környezethez való jogát is sérti a verseny, ami nem csak állami támogatást kap, de kedvezményes területfoglalással is segítik - bírált a politikus.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tizenkét évet kapott az ékszerbolti késes rabló

Tizenkét évet kapott az ékszerbolti késes rablóhirdetés
Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity

Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity


VONAT,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen