Belföld

Szünetelt a forgalom Barabásnál a magyar-ukrán határátkelőhelyen

Megindult a határforgalom

Az informatikai rendszer meghibásodása miatt volt fennakadás a határátléptetésben.
Szünetel a forgalom Barabásnál a magyar-ukrán határátkelőhelyen 2018. 06. 19. A leállás a gyalogos és a gépkocsi forgalmat egyaránt érinti. (Forrás: Szon.hu)

A barabási közúti határátkelőhelyen szünetelt a határforgalom a számítástechnikai rendszer meghibásodása miatt 2018. június 19-én 7 órától. A leállás a gyalogos és a gépkocsi forgalmat egyaránt érintette. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását - írja a police.hu

Az utazóközönséget arra kérték, hogy a torlódás és a várakozás elkerülése érdekében válasszák a lónyai vagy a beregsurányi közúti határátkelőhelyeket. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyeket érintő aktuális várakozási időről a rendőrség http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalán.

Frissítés!

Megindult a határforgalom a barabási határátkelőhelyen.

A szakemberek helyreállították a számítástechnikai rendszer működését, a határfogalom zavartalan.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen