hirdetés
Belföld

Hatástalanították az Ötvenhatosok terén talált bombát, mindenki hazatérhet

Hatástalanították a budapesti Ötvenhatosok terén talált bombát, az útzárakat feloldották, mindenki hazatérhet otthonába - tájékoztatta a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.
Több házat kiürítettek a budapesti Ötvenhatosok terén talált bomba miatt Tűzszerész az elszállítás előtti előkészületi munkát végzi építkezés közben előkerült 120 milliméter átmérőjű, kilőtt, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátnál az Ötvenhatosok terén 2018. június 21-én. Az előző nap talált bomba elszállítása idejére néhány utcát lezártak és több házat, irodát kiürítettek a Dózsa György útnál. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

Markovics Zita közölte: a 120 milliméter átmérőjű, éles, szovjet repeszromboló aknagránátból a gyújtószerkezetet kiszerelték és a helyszínen megsemmisítették, a bombát elszállították.

Az Ötvenhatosok terénél szerdán építkezés közben találtak a bombára. Csütörtök délelőtt az elszállítás idejére néhány utcát lezártak, összesen 126 embert kértek meg otthona elhagyására, több házat, irodát kiürítettek a Dózsa György útnál.

Több házat kiürítettek a budapesti Ötvenhatosok terén talált bomba miattTűzszerész mutatja az építkezés közben előkerült 120 milliméter átmérőjű, kilőtt, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátot az Ötvenhatosok terén 2018. június 21-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 49. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 49. heti nyerőszámaihirdetés
Halálra gázolt a vonat egy embert Debrecenben

Halálra gázolt a vonat egy embert Debrecenben


GÁZOLÁS,     MÁV,     VONAT

Megvannak az ötöslottó 49. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 49. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen