hirdetés
Belföld

Hatástalanították az Ötvenhatosok terén talált bombát, mindenki hazatérhet

Hatástalanították a budapesti Ötvenhatosok terén talált bombát, az útzárakat feloldották, mindenki hazatérhet otthonába - tájékoztatta a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.
Több házat kiürítettek a budapesti Ötvenhatosok terén talált bomba miatt Tűzszerész az elszállítás előtti előkészületi munkát végzi építkezés közben előkerült 120 milliméter átmérőjű, kilőtt, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátnál az Ötvenhatosok terén 2018. június 21-én. Az előző nap talált bomba elszállítása idejére néhány utcát lezártak és több házat, irodát kiürítettek a Dózsa György útnál. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

Markovics Zita közölte: a 120 milliméter átmérőjű, éles, szovjet repeszromboló aknagránátból a gyújtószerkezetet kiszerelték és a helyszínen megsemmisítették, a bombát elszállították.

Az Ötvenhatosok terénél szerdán építkezés közben találtak a bombára. Csütörtök délelőtt az elszállítás idejére néhány utcát lezártak, összesen 126 embert kértek meg otthona elhagyására, több házat, irodát kiürítettek a Dózsa György útnál.

Több házat kiürítettek a budapesti Ötvenhatosok terén talált bomba miattTűzszerész mutatja az építkezés közben előkerült 120 milliméter átmérőjű, kilőtt, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátot az Ötvenhatosok terén 2018. június 21-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Folytatódik a Csömöri út felújítása Budapesten

Folytatódik a Csömöri út felújítása BudapestenÉletveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten


VILLAMOS,     BUDAPEST,     BŰNÜGY

Halálos baleset történt Abonynál

Halálos baleset történt Abonynál


ABONY,     KÖZLEKEDÉS,     BALESET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen