Belföld

Rosszul lett egy nő, rendőrök segítettek rajta

Rosszul lett egy 28 éves nő Budapesten, ezért segítséget kért a rendőröktől, akik ezután megkülönböztető jelzés használatával, szolgálati gépjárművel szállították őt a legközelebbi egészségügyi intézménybe.
Rendőrautó A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / johnondreasz)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint hétfőn kora délután egy 28 éves nő azért kért segítséget a rendőröktől a budapesti Szigoy utcában, mert rosszul lett. Elmondta azt is, hogy állandó gyógyszeres kezelésre van szüksége a betegsége miatt, de nem volt nála minden gyógyszer.

A rendőrök észlelték, hogy egyre romlik a nő állapota, és a légzése is egyre nehezebbé válik, így aztán késlekedés nélkül a szolgálati autó utasterébe fektették be az ekkorra már eszméletlen beteget, majd pedig megkülönböztető jelzés használatával perceken belül a legközelebbi egészségügyi intézménybe szállították.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen